Numărul sârbilor răniţi în accidentul dintre Petreşti şi Pişcolt a urcat la nouă

Cel puţin nouă persoane au fost rănite în accidentul produs azi după-amiază pe DN 19, între Petreşti şi Pişcolt. Un autocar plin cu cetăţeni sârbi a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Pe baza protocolul în astfel de situaţii, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Someş Satu Mare a desfăşurat forţe impresionante la faţa locului.

accident

Update:

Numărul final al răniților este de 13, potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare pentru cotidianul Adevărul.

Știrea inițială:

Potrivit unor surse din Poliţia Rutieră Satu Mare, într-o curbă, autocarul a pătruns pe contrasens, şoferul acestuia pierzând controlul asupra volanului, intrând în coliziune cu o autoutilitară care circula regulamentar din sens opus. În urma urma impactului lateral, autocarul a ajuns în şanţ.
Cinci sârbi au fost răniţi în urma impactului, suferind fracturi şi tăieturi de la cioburile rezultate în urma spargerii geamurilor. Ulterior, alţi patru sârbi au început să acuze dureri toracice şi abdominale. Toţi cei nouă cetăţeni sârbi au fost transportaţi de urgenţă la spital.
Pe baza protocolul în astfel de situaţii, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Someş Satu Mare a desfăşurat forţe impresionante la faţa locului. Pe lângă numeroasele ambulanţe, se pare că a fost cerut şi un elicopter pentru transportarea sârbilor răniţi.


Lasă un răspuns