Ieri, 16 august 2017, în jurul orei 08.30, poliţia a fost sesizată că pe bulavardul Octavian Goga din Satu Mare s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane. Un bărbat de 85 de ani din Satu Mare, angajat în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni și pe culoarea verde a semaforului electric, a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de un sătmărean de 42 de ani.

accident-trecere
În urma impactului, pietonul a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul etilotest a relevat că cel de la volan nu se afla sub influenţa alcoolului.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Astăzi, 17.08.a.c., în jurul orei 10.10, o femeie de 33 de ani din localitatea Iojib, aflată la volanul unui autoturism, înmatriculat în Austria, circulând în Piața Libertății dinspre strada Horea înspre bulevardul I.C. Brătianu, pe fondul neacordării priorității de trecere, a accidentat o femeie de 75 de ani din Satu Mare, care traversa partea carosabilă pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.
Conducătoarea auto nu se afla sub influența alcoolului. Victima a fost transportată la spital pentru investigații, iar în funcție de diagnostic se va face încadrarea faptei și se vor dispune măsurile legale.