Vacanța de de Sfânta Maria în județ: 39 de infracţiuni, 470 de amenzi și 61 de permise reținute

Pe perioada minivacanței de Sfânta Maria, polițiștii sătmăreni au fost la datorie, zilnic, pentru siguranța și liniștea cetățenilor. În 5 zile, poliţiştii au constatat 39 de infracţiuni, au aplicat aproximativ 470 de sancțiuni contravenționale, au reţinut 61 de permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare auto.

politist
Pentru ca, în minivacanța de Sfânta Maria, cetăţenii să se bucure în siguranță de timpul liber, în perioada 11 – 15 august a.c., poliţiştii sătmăreni au desfășurat activități în teren, pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, dar și pentru creşterea siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare.
În urma activităţilor desfăşurate, în această perioadă au fost constatate 39 de infracţiuni, dintre care 11 contra persoanei, 12 contra patrimoniului și 13 la regimul siguranței rutiere.
Au fost aplicate 472 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 141.125 de lei, din care 115 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică.
În trafic, poliţiştii au aplicat 332 sancţiuni contravenţionale prevăzute de O.U.G. nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 3 pentru consum de alcool și 111 pentru viteză neregulamentară.
Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 61 de permise de conducere, din care 3 pentru consum de alcool şi 51 pentru viteză, fiind retrase 3 certificate de înmatriculare auto.
Petrecerea minivacanței în siguranță și fără evenimente cu impact asupra siguranței publice s-a datorat și cetățenilor, care au înțeles necesitatea adoptării unei conduite corecte în această perioadă.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s