Joi, 9 august 2017, a avut loc cea de-a patra seară din cadrul celei de-a zecea ediţii a Festivalului AugustFest, în cadrul evenimentului CAREIFEST, în Parcul dendrologic din Carei. Programul a fost deschis la ora 18.00 de concursul internaţional de forţă, organizat de Asociaţia FitForce Carei, Strongman, ediţia a X -a. De la ora 21.00 a avut loc concertul extraordinar al formaţiei Bikini din Ungaria, o trupă rock legendară, care în plin turneu estival organizat cu ocazia aniversării a 35 de ani de activitate, s-a oprit şi la Carei pentru a oferi un cadou de neuitat fanilor.

Timp de o oră şi jumătate aceştia au creat o atmosferă incredibilă în Parcul din Carei. Cei peste 5000 de spectatori prezenţi la concert au cântat alături de trupă piesele extrem de cunoscute ale acestora. Bisul de la final şi aplauzele îndelungate au arătat cât de iubită este această formaţie şi la Carei.
Organizatorii evenimentului au fost: Direcţia de Cultură şi Sport Carei, Centrul Cultural Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Carei.
Parteneri: Ardealul, Polipol, Alconor Company, König Metal, L’Art Hotel, Asociaţia Equus, Ştrandul Termal Joy.
Prezentatorii evenimentului au fost: Járay Zsanett şi Adrian Ştefănuţi.
Programul evenimentelor culturale din cadrul AugustFest continuă şi vineri, 11 august 2017.
Vă prezentăm programul detaliat:
VINERI, 11 august 2017, Parcul Dendrologic, Scena în aer liber
ora 19.00 – Recital al solistelor formaţiei Castelanii, de la Centrul Cultural Carei, pregătite de prof. Szűcs József: Latiş Larisa, Latiş Mălina, Holhoş Sara, Leneschi Hannah, Nuna Teodora
ora 20.30 – Recital DORIAN POPA (Bucureşti)
ora 21.30 – Concert NICOLETA NUCĂ & BAND (Bucureşti).