Vitezomanii, în vizorul polițiștilor sătmăreni: 48 amendați, 11 lăsați pietoni într-o singură zi

Poliţiştii sătmăreni organizează frecvent în această perioadă acţiuni în scopul determinării conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie și să adopte un comportament responsabil în trafic. O astfel de acțiune a vizat ieri, 9 august a.c. conducătorii auto care nu respectă limitele de viteză impuse pe anumite sectoare de drum.

radar
Au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenționale pentru depășirea limitelor legale de viteză, iar în 11 cazuri au fost ridicate, în vederea suspendării, permisele de conducere pentru depășirea cu peste 50 km/h a limitei impuse.
În acest context, între localitățile Ciuperceni și Botiz a fost surprins de aparatele radar ale poliției rutiere, conducând cu o viteză de 170 km/h, un tânăr de 23 de ani din Satu Mare. Pe același tronson a fost prins cu 168 de km/h un alt conducător auto, de 24 de ani, din localitatea Bocicău.
”Pentru prevenirea acestui tip de comportament în trafic reamintim că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de drum reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice, dar și faptul că viteza determină agravarea consecinţelor accidentelor rutiere indiferent de cauză!”, se arată în buletinul de presă al IPJ Satu Mare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s