Regal folcloric românesc la Festivalului de Folclor al Naționalităților de la Carei (Galerie foto)

Duminică, 6 august 2017, a avut loc cea de-a treia seară din cadrul Festivalului de Folclor al Naționalităților, în cadrul evenimentului „CAREI FEST 2017”. Programul a fost deschis de Taraful folcloric Jurj din cadrul Centrului Social Carei, care a interpretat melodii populare din zona moților și zona Codrului.


Programul a continuat cu Ansamblul Ceatăra de la Centrul Cultural Carei și grupul vocal din Lucăceni, care au interpretat melodii specifice Zonei Codrului. Primii invitați ai serii, membrii Ansamblului Vergelul din Oradea au urcat pe scenă în jurul orei 20.20 de minute, însă recitalul acestora a fost întrerupt după 45 de minute din cauza condițiilor meteo nefavorabile, aceștia reușind oricum să impresioneze publicul prezent prin melodiile și dansurile din Bihor.
Din păcate invitata serii Sava Negrean Brudașcu nu a mai putut susține concertul mult așteptat de public. Evenimentul a fost oprit de organizatori din cauza condițiilor meteo neprielnice.
Organizatorii anunță reprogramarea concertului doamnei Sava Negrean Brudașcu pe lunile următoare. Data va fi anunțată în timp util de către aceștia.
Organizatorii evenimentului au fost: Direcția de Cultură și Sport Carei, Centrul Cultural Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Carei.
Parteneri: Ardealul, Polipol, Alconor Company, König Metal, L’Art Hotel, Asociația Equus, Ștrandul Termal Joy.
Prezentatorii evenimentului au fost: Járay Zsanett și Adrian Ștefănuți.


Lasă un răspuns