Doi dintre tinerii care au tâlhărit turistul german, arestați de judecătorii careieni

În urma continuării investigaţiilor specifice în tâlhăria comisă asupra cetățeanului german, pe raza localități Satu Mic, poliţiştii l-au depistat în cursul zilei de ieri pe cel de-al treilea participant la comiterea faptei, informează IPJ Satu Mare.

arestat1
Ieri, 18.07.a.c., cei trei agresori au fost prezentați Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventivă. Față de doi dintrei ei, respectiv faţă de cel 18 şi cel 22 ani s-a luat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, iar tânărul de 16 va fi cercetat în stare de libertate.
Reamintim că, în data de 17 iulie a.c., în jurul orei 13:20, un bărbat în vârstă de 53 de ani, cetăţean german cu domiciliul în Berlin, a sesizat poliţia că a fost victima unei tâlhării comise de trei tineri necunoscuţi. S-a constituit o echipă operativă formată din polițiști din cadrul Secției de Poliţie Rurală Tășnad şi din cadrul Poliţiei Municipiului Carei, care sub directa coordonare a procurorului de caz, au reușit în scurt timp identificarea celor trei tineri de 16,18 şi 22 ani, toţi din localitatea Satu Mic. Din cercetări, a rezultat faptul că în timp ce victima se afla în localitatea Satu Mic în scop turistic, cei trei l-ar fi deposedat prin violenţă de o borsetă ce conținea un obiectiv de la aparatul de fotografiat, un telefon mobil şi suma de 280 euro și 100 de lei .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s