În cadrul şedinţei ordinare de azi, 18 iulie 2017, la propunerea consilierului local Ioan Oneţ, în calitate de reprezentant al ianculeştenilor, consilierii locali careieni au aprobat alocarea sumei de 15.000 lei în vederea organizării ediţiei din acest an a Zilelor Iancului, care vor avea loc luna viitoare.

onet consiliu
„Consider că suma de 15.000 de lei nu este una foarte mare. Am vrut doar ca acest festival al ianculeştenilor să aibă continuitate. Vom solicita fonduri şi Consiliului Judeţean Satu Mare şi vom apela şi la sprijinul oferit de sponsori”, a spus reprezentantul ianculeştenilor în Consiliul Local, Ioan Oneţ.
La punctul diverse al şedinţei, consilierul Ioan Oneţ a mai semnalat faptul că plopii îmbătrâniţi de pe marginea drumului spre satul Ianculeşti au devenit un pericol pentru siguranţa celor care circulă pe respectivul drum. Ultima furtună a doborât un astfel de plop, însă, din fericiere, nu s-au înregistrat nici victime şi nici pagube materiale.
Tot în şedinţa de azi, consilierii locali au aprobat premierea atletului careian Denis Ţicle pentru clasarea pe locul al zecelea la Campionatul Mondial de Atletism dedicat juniorilor născuţi în anul 2000, desfăşurat recent la Nairobi. Cuantumul premiului oferit de Consiliul Local atletului careian Denis Ţicle este de 7.000 lei.