Rendeș David Gheorghe, cu 9.76, a obținut cea mai mare medie la BAC în Carei

Careianul Rendeș David Gheorghe a obținut cea mai mare medie, de 9.76, la Bacalaureat la nivelul municipiului Carei, situându-se pe locul 21 la nivel județean. Elev al Liceului Teoretic, acesta a obținut nota 10 la Limba și literatura română, nota 10 la Matematică și nota 9.3 la Informatică.

rendes david

Pe locul secund la nivelul Careiului se situează Tămaș Bianca Roxana (Liceul Teoretic), cu media 9.73, urmată de Feier Iulia Cristina și Grad Anca Maria, ambele eleve ale Liceului Teoretic având media 9.71. Din cei 169 de absolvenți ai Liceului Teoretic au promovat Bacalaureatul 150. Dintre aceștia, 28 au obținut medii peste 9.
La nivelul Colegiului Tehnic Iuliu Maniu, din cei 43 de absolvenți care au susținut Bacalaureatul au reușit să promoveze 20. Cea mai mare medie la această unitate de învățământ a fost obținută de Sandrovicz Maria Klementina (9.00).
La nivelul Liceului Romano-Catolic Josephus Calasantius, din cei 51 de absolvenți înscriși, doar nouă au reușit să promoveze Bacalaureatul. Cea mai mare medie a fost obținută de eleva Țoca Beata Brigita (7.75).
Din cei cinci absolvenți care au susținut Bacalaureatul la Liceul Tehnologic Simion Bărnuțiu, doi au reușit să promoveze examenul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s