În dimineaţa zilei de 2 iulie 2017, Poliţia Municipiului Carei a fost sesizată de o femeie, de 30 de ani, din localitate, despre faptul că în cursul nopţii, în timp ce era plecată de la domiciliu, persoane necunoscute au pătruns în apartamentul pe care îl deţine pe strada Ignişului de unde i-au sustras bujuterii, ceasuri şi alte bunuri, în valoare totală de 25.000 lei, informează IPJ Satu Mare.

arestat
Echipa de cercetare constituită sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei a reuşit în cursul zilei de ieri, în urma verificărilor specifice efectuate, identificarea şi prinderea principalului bănuit de comiterea faptei, în persoana unui bărbat de 42 de ani din Tiream, cu reşedinţa în Berveni.
În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în noaptea de 01/02.07.2017, în timp ce partea vătămată era plecată de la domiciliu, ar fi pătruns în locuinţa acesteia folosind chei false potrivite, de unde a sustras mai multe bijuterii din aur, cinci telefoane mobile, o tabletă, 12 ceasuri de mână si 380 lei, prejudiciul total creat fiind estimat la valoarea de 25.000 lei.
Bunurile sustrase au fost recuperate în proporţie de 95%, cercetările urmând să continue cu cel în cauză în stare de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Totodată, în cursul zilei de astăzi, va fi prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unor măsuri preventive.