Biciclistă de 73 de ani, luată pe capotă la Carei. Femeia a ajuns la spital cu răni grave

Ieri, 3 iulie 2017, în jurul orei 09:10, la intersecția străzilor Viilor cu Costache Negruzzi din municipiul Carei, o femeie de 57 ani din Carei, conducând autoturismul proprietate personală, pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat grav o femeie de 73 ani, tot din Carei, care, în calitate de biciclist, circula pe drumul prioritar, informează IPJ Satu Mare.

accident-bicicleta

Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Testarea alcoolscop a relevat faptul că ambii participanţi la trafic implicaţi nu se aflau sub influenţa alcoolului.
Tot ieri, 03.07.2017, în jurul orei 16:00, un sătmărean de 33 de ani, aflat la volanul unui autoturism pe bulevardul Muncii din Satu Mare, odată ajuns la intersecția cu strada Astronauților, nu a respectat semnificația indicatorului rutier ,,Oprire” şi a pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus pe drumul prioritar de o tânără de 28 de ani din Satu Mare.
Tânăra de la volanul autoturismului tamponat a fost rănită uşor şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Nici unul dintre cei doi conducători auto nu se afla sub influenţa alcoolului.
În ambele situaţii s-au deschis dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s