Ieri, 3 iulie 2017, în jurul orei 09:10, la intersecția străzilor Viilor cu Costache Negruzzi din municipiul Carei, o femeie de 57 ani din Carei, conducând autoturismul proprietate personală, pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat grav o femeie de 73 ani, tot din Carei, care, în calitate de biciclist, circula pe drumul prioritar, informează IPJ Satu Mare.

accident-bicicleta

Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Testarea alcoolscop a relevat faptul că ambii participanţi la trafic implicaţi nu se aflau sub influenţa alcoolului.
Tot ieri, 03.07.2017, în jurul orei 16:00, un sătmărean de 33 de ani, aflat la volanul unui autoturism pe bulevardul Muncii din Satu Mare, odată ajuns la intersecția cu strada Astronauților, nu a respectat semnificația indicatorului rutier ,,Oprire” şi a pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus pe drumul prioritar de o tânără de 28 de ani din Satu Mare.
Tânăra de la volanul autoturismului tamponat a fost rănită uşor şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Nici unul dintre cei doi conducători auto nu se afla sub influenţa alcoolului.
În ambele situaţii s-au deschis dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.