Am trăit să o vedem şi pe asta! Consilierul local Ilie Ciută a prezentat în şedinţa de azi a Consiliului Local o problemă pe care portalul Opinie de Carei a semnalat-o în urmă cu aproape două luni şi anume faptul că BioFlorisal percepe taxa de mediu la Carei fără aprobarea Consiliului Local.

ciutica

Consilierul Ilie Ciută a adus la cunoştinţa Consiliului Local Carei faptul că pe facturile emise de Florisal apare o taxă suplimentară care nu a fost aprobată de către Consiliul Local Carei. Această problemă a fost semnalată de către portalul Opinie de Carei în data de 6 mai 2017, în cadrul articolului intitulat „BioFlorisal percepe taxa de mediu la Carei fără aprobarea Consiliului Local”.

opinie
Pe această cale, portalul Opinie de Carei îi mulţumeşte consilierului local Ilie Ciută că aduce în faţa Consiliului Local problemele semnalate în articolele publicate, chiar şi cu o întârziere de aproape două luni. Mai bine mai târziu, decât niciodată.
După cum era de aşteptat, intervenţia consilierului Ilie Ciută a fost relatată pe larg în blogul familial Buletin de Carei de către jurnalista Daniela Ciută, nimeni alta decât soţia sa, cu care împarte zi de zi şi noapte de noapte livingul, bucătăria, dormitorul şi toaleta.

buletin