Sâmbătă, 10 iunie 2017, de la ora 17.00, în sala de expoziții de la parterul castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției de pictură intitulată „Flori și peisaje”, a artistului Gui Demeter, informează Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.


Manifestarea a fost deschisă de Bogdan Georgescu, director al Direcției de Cultură și Sport a municipiului Carei. A mai luat cuvântul Czumbil István Adrian, profesor și membru al Asociației culturale „Provinciart”. Gui Demeter, la rândul său membru al Asociației culturale Provinciart, a primit o diplomă de onoare din partea Direcției de Cultură a Municipiului Carei, pentru contribuția adusă la dezvoltarea și promovarea culturii careiene.
Expoziția cuprinde peste 50 de lucrări de pictură care surprind peisaje și flori și poate fi vizitată pană la data de 30 iunie, după programul Muzeului municipal Carei, de marți până duminică, între orele 09.00 și 17.00.
Evenimentul s-a desfășurat cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport Carei și al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.