Ca urmare a activităţilor desfăşurate de poliţiştii sătmăreni, bărbatul de 33 de ani din Satu Mare, bănuit de distrugerea, cu autoturismul, a mobilierului unei terase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice se află în prezent în custodia poliţiei pentru audieri şi pentru continuarea procedurilor de urmărire penală, informează IPJ Satu Mare.

terasa
Sursa foto: PresaSM

Sesizarea despre producerea evenimentului a fost făcută în seara zilei de 10.06.2017, în jurul orei 19.50, prin apel 112. La faţa locului, poliţiştii judiciarişti au constatat că mobilierul unei terase din Centrul Nou al municipiului a fost distrus de manevrele agresive efectuate cu autoturismul de către conducătorul auto, care, după incident, a plecat într-o direcţie necunoscută, fără ca vreo persoană să fie rănită.
Imediat după eveniment, autoturismul a fost dat în consemn patrulelor de ordine şi siguranţă publică şi celor de poliţie rutieră aflate în teren, astfel că în prezent, cel care se afla la volanul autoturismului se află în custodia poliţiştilor sătmăreni. Pe lângă infracţiunile de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, bărbatul de 33 de ani din Satu Mare, va fi cercetat şi pentru conducere fără permis, întrucât verificările ulterioare au stabilit că acesta avea dreptul de a conduce vehicule suspendat din luna ianuarie a acestui an, tot pentru infracţiuni comise la regimul siguranţei rutiere.
Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-a produs evenimentul.