Șase străzi din Ianculești sunt asfaltate de către firma Drum Construct SRL Pericei. Lucrările au loc în cadrul Marii Asfaltări derulate de administrația locală pe raza municipiului Carei. Investițiile vor continua în satul Ianculești, anunță consilierul local Ioan Oneț, delegatul ianculeștenilor în Consiliul Local Carei.

”Investițiile care se vor face în Ianculesti se datorează în primul rând Consiliului Local Carei. Am inițiat proiecte de hotărâre pe care le-am votat împreună cu colegii din Consiliul Local, iar perseverența și implicarea au dat roade. Nu pot să mulțumesc pe toată lumea, dar mă voi strădui în continuare să lupt pentru principiile mele și nădăjduiesc că voi duce la bun sfârșit toate proiectele mele pentru satul meu natal. Munca, seriozitatea și implicarea sunt egale cu succesul”, a declarat consilierul local Ioan Oneț, delegatul ianculeștenilor în Consiliul Local Carei.
Cele șase drumuri din Ianculești sunt asfaltate și nu pietruite, cum dezinforma de curând un blog familial specializat în promovarea de atacuri la adresa administrației locale careiene, căruia nu îi pomenim numele pentru a nu îi face reclamă gratuită.