Careiul va rămâne întotdeauna „dulcea sa casă”, a declarat viceprimarul municipiului Cluj Napoca, careianca Olah Emese, în cadrul unui interviu acordat portalului Anzikzs. În vârstă de 35 de ani, licențiată în Drept și Economie, careianca a fost aleasă viceprimar din partea UDMR al municipiului Cluj Napoca în data de 4 aprilie 2017.

olah emese

„Dulcea mea casă va rămâne mereu Careiul. Iar Clujul va rămâne orașul care m-a adoptat. De aceea când pot și am timp, merg spre Carei. Aici trăiesc părinții mei și mereu îi revăd cu mare plăcere. Este o onoare și o deconectare să călătoresc acasă și să petrec timpul cu părinții mei”, a declarat Olah Emese pentru portalul Anziksz.
„Mi se umple inima de bucurie când vin acasă și pot să mă plimb prin zona centrală reabilitată a Careiului, admirând clădirile istorice care și-au recăpătat frumusețea de odinioară, să particip la evenimentele vieții culturale surprinzător de bogate chiar și pentru cineva obișnuit cu atmosfera culturală a Clujului, să văd atât de mulți tineri în jurul meu și atât de mulți turiști pentru care orașul meu natal reprezintă o atracție”, a mai spus Olah Emese.
Noul viceprimar al Clujului a absolvit Liceul Teoretic Carei. Părinţii săi domiciliază şi în prezent în municipiul Carei.