Tânăr careian, prins băut la volan

În data de 4 iunie 2017, în jurul orei 1.00, polițiștii Biroului Rutier Carei au depistat în trafic un tânăr, în vârstă de 20 ani, din Carei, care a condus pe strada Vasile Alecsandri din municipiu,un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului, informează IPJ Satu Mare.

etilotes1

Pentru acesta, aparatul etilotest a indicat o valoare a alcoolemiei de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal.
De asemenea, polițiștii tășnădeni s-au sesizat din oficiu despre faptul că un conducător auto a fost implicat într-un eveniment rutier, respectiv a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei de telefonie.
Efectuând verificări, polițiștii au stabilit că cel de la volan, un bărbat de 51 de ani, din Santău, a pierdut controlul autoturismului cu care se deplasa, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp. Testarea alcoolscop a scos la iveală faptul că bărbatul avea o alcoolemie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate si probe de sânge și i s-a întocmit dosar penal.


Lasă un răspuns