Printr-un apel 112, polițiștii Secției Rurale Valea Vinului au fost solicitați în data de 03.06.2017, la ora 15.05, să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit în centrul comunei, se arată în buletinul de presă al IPJ Satu Mare.

bataie
Ajunsă la fața locului, patrula de ordine și siguranță publică a secției rurale a constatat că, în urma unor discuții contradictorii, între două grupuri formate din mai multe persoane aflate pe terasa unui bar din localitate, a izbucnit un scandal, care a degenerat într-o încăierare.
Toți cei implicați în scandal au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, fiind identificate astfel 6 persoane din județele Maramureș și Sălaj și una din comuna Vama, județul Satu Mare, respectiv un bărbat de 40 de ani, singurul de altfel care a suferit leziuni traumatice, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de specialitate la fața locului, de către un echipaj de ambulanță.
Cercetările vor continua sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încăierare, urmând ca la final să fie dispuse măsuri legale.