Peste 7.500 de vizitatori la ștrandul Joy în minivacanța de Rusalii (Galerie foto). Eveniment special pentru copii de 1 Iunie

Actualul sezon estival a debutat în forță la ștrandul Joy din Carei. Peste 7.500 de persoane au trecut pragul ștrandului careian în perioada 1-5 iunie 2017, în perioada minivacanței de Rusalii. Clienții au fost așteptați cu suprize în noul sezon estival, în special dedicate copiilor cu ocazia zilei de 1 Iunie.

Prima zi din noul sezon estival a fost marcată cu o serie de evenimente speciale pentru copii. ”În deschidere am pregătit o zi specială dedicată celor mici cu ocazia zilei de 1 Iunie. Am colaborat cu echipa Festiland. Am avut tobogane gonflabile, am avut mascote Mickey Mouse și Minnie Mouse. Cei mici au fost foarte încântați de picturile pe față și baloanele modelate în forme diferite, după placul lor. De asemenea, și-au arătat îndemânarea în cadrul atelierelor organizate de cei de la Festiland”, a declarat Alexandra Mureşan, referent marketing la Ștrandul Joy.
Echipa Joy pregătește și alte suprize pentru clienți în actualul sezon estival. ”Surprize vor fi tot timpul, însă ne place să rămânem discreți și să ne surprindem cât mai plăcut clienții. Îi așteptăm cu drag și vor vedea ce le-am pregătit în momentul sosirii în resortul nostru, atat la ștrand cât și la club”, a adăugat Alexandra Mureşan.


Lasă un răspuns