Poliţiştii judiciarişti din Carei, beneficiind de sprijinul colegilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Satu Mare şi Serviciului de Acţiuni Speciale, au reuşit în cursul zilei de ieri, 24 mai 2017, prinderea unei femei de 31 de ani, din Ambud, pe care o bănuiesc de comiterea de furturi din locuinţe pe raza municipiului şi faţă de care au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore.

furt-bani

Update:

Judecătoria Carei a emis azi, 25 mai 2017, mandat de arestare pe 30 de zile pe numele femeii din Ambud, acuzată de săvârşirea infracţiunii de furt .

Ştirea iniţială

În urma urma activităţilor specifice desfăşurate de judiciarişti, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic, s-a reţinut în sarcina femeii recidiviste comiterea pe parcursul lunii mai, a două furturi din locuinţă pe raza municipiului Carei, cu un prejudiciu total de aproximativ 9.000 lei.
Din cercetări a rezultat că femeia, pătrundea în locuințe pe timpul zilei, profitând de ușile închise dar neasigurate și sustrăgea bani și bijuterii aflate în portmonee sau lăsate la vedere în imediata apropiere a uşilor de acces.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale cu cea în cauză în stare de reţinere, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată magistraţilor cu propunere de luare a unor măsuri preventive.