În data de 20.05.2017, în jurul orei 09:30, un conducător auto de 27 de ani din Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe b-dul Lucian Blaga, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, informează IPJ Satu Mare.

etilotes1
Cu ocazia verificărilor efectuate la faţa locului de poliţiştii rutieri, s-a constatat că acesta nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. I s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Polițiștii Secției Rurale Beltiug aflaţi în sericiul de patrulare împreună cu cei din cadrul Poliţiei Oraş Ardud, au oprit pentru control în data de 21.05.2017, ora 00.30, un autoturism care circula pe drumul de legătură dintre Mădăras şi Gelu.
La volan a fost identificat un bărbat de 38 ani, din Terebeşti, care în urma testării alcoolscop, s-a stabilit că avea o concentraţie alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel de la volan a fost condus la UPU Satu Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauza a fost întocmit dosar penal conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.