Sâmbătă, 6 mai 2017, începând cu ora 16.00, în sălile de expoziţii de la parterul Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziţiei de fotografie intitulată „The Absurdity of Beauty” (Absurditatea frumuseţii), realizată de artistul fotograf Simay Zsolt, membru al al Fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei.


Evenimentul a fost deschis de chitaristul Emil Gherasim, cunoscut ca „Fluidian”, care a pregătit un moment muzical plin de profunzime, după care au luat cuvântul Bikfalvi Zsolt, vicepreşedinte al Fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei şi realizatorul fotografiilor, Simay Zsolt.
Expoziţia, care cuprinde fotografii de peisaj, poate fi vizionată până la data de 9 iunie 2017, conform programului Muzeului Municipal Carei, de marţi până duminică, între orele 09.00 – 16.30.
Manifestarea a fost organizată cu sprijinul Fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei, Direcţiei de Cultură şi Sport Carei şi Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.