Polițiștii careieni au reușit să identifice cadavrul găsit săptămâna trecută, în stare avansată de putrefacție, într-un puţ adânc de trei metri, situat în zona fostului sediu al Protecţiei Plantelor de pe Calea Armata Română. Este vorba de un om al străzii, care nu mai fusese văzut de câteva luni.

cadavru

În urma efectuării autopsiei, a rezultat că bărbatul a murit înecat, după ce a căzut în puțul adânc de trei metri. Acesta căuta fier vechi în zona fostei stații de epurare a orașului, moment în care a căzut accidental în puțul în care i-a fost găsit cadavrul. Omul străzii obișnuia să colecteze fier vechi pentru a face rost de bani, au mai stabilit polițiștii. Dosarul a fost clasat, întrucât nu au fost identificate elemente care să probeze o eventuală crimă.
Cadvrul unui bărbat a fost găsit joia trecută într-un puţ adânc de trei metri, situat în zona fostului sediu al Protecţiei Plantelor de pe Calea Armata Română. La faţa locului s-au deplasat imediat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Carei, respectiv un echipaj al Poliţiei Carei. Pompierii au intervenit, scoţând la suprafaţă cadavrul aflat în stare avansată de putrefacţie. Cazul a fost preluat de către Poliţie. Potrivit primelor constatări, este vorba de un bărbat, însă nu s-a putut stabili nici identitatea, nici măcar vârsta acestuia. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă.