Prefectul Filip a susţinut primele audienţe

Prefectul Darius Filip a susţinut marţi, 25 aprilie 2017, de la ora 10,00, primele audienţe cu cetăţenii. Acestea s-au desfăşurat în sala mică a Palatului Administrativ din Satu Mare, se arată într-un comunicat de presă al Instituției Prefectului.

audiente prefect
La audienţe au mai participat subprefectul Altfatter Tamás, şeful Serviciului Juridic, Cosmin Dorle, consilierul pe relaţii publice, Florin Găzdac şi un reprezentant din partea Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Satu Mare.
În audienţe s-au prezentat trei persoane, iar una dintre ele solicită ajutor instituţional în vederea obţinerii unei locuinţe sociale având în vedere că are o familie numeroasă cu copii minori.
O altă persoană solicită sprijin pentru accesul într-un spaţiu comun al blocului în care locuieşte, iar a treia persoană aflată în audienţe a cerut clarificarea situaţiei plăţii indemnizaţiei pentru persoană cu handicap.
Prefectul a luat la cunoştinţă problemele acestora, în două cazuri a propus depunerea unor memorii explicite pentru a se identifica modalitatea de soluţionare a problemelor ridicate, iar într-un caz s-a propus soluţie imediată.


Lasă un răspuns