Careienii au dat dovadă de generozitate şi au sprijinint iniţiativa caritabilă a artistului Aurel Popp. Două treimi din desenele expuse în cadrul expoziţiei caritabile „365”, vernisată duminică, la castelul Karolyi, au fost adjudecate până în cursul zilei de azi.

DSC_5813

„Şi uite că am reuşit… expozitie şi succes… mai avem 100 de desene fără gazdă. Arată că îţi pasă”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a careieanului Aurel Popp.
Inedita expoziție, montată nonconformist, cuprinde 300 lucrări, care au putut fi achiziționate de doritori. Sumele strânse vor fi donate, cu ajutorul Centrului Social din Carei, unor familii de nevoiași. Lucrările de desen și grafică nu abordează o temă anume, ci sunt trăirile din fiecare zi ale artistului, transpuse în grafică.
Lucrările pot fi vizionate timp de două săptămâni, conform programului Muzeului Municipal Carei, de marți până duminică, între orele 09.00 – 16.30. Cele o sută de desene fără gazdă pot fi adjudecate contra unei donaţii simbolice de 50 de lei.