Polițiștii rutieri sătmăreni au fost solicitați în data de 18.04.2017, în jurul orei 17:15, să intervină pentru soluționarea unui eveniment rutier produs în cartierul Micro 15, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

accident-trecere
La fața locului a fost identificat un conducător auto de 49 de ani din Satu Mare, care a condus autoturismul pe strada Ravensburg din municipiu, iar la intersecția cu aleea Milcov, a efectuat virajul la stânga, moment în care a accidentat o femeie, în vârstă de 43 de ani, din Satu Mare. Victima se afla, în calitate de pieton, angajată în traversarea drumului public, pe la colțul intersecției, fără a se asigura corespunzător, în zonă neexistând marcaj pietonal semnalizat cu indicator rutier.
Evenimentul s-a soldat cu vătămarea corporală a femeii, iar în urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, s-a stabilit o valoare a concentrației alcoolice de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care în cauză a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere auto sub influența alcoolului.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-a produs evenimentul.