În cursul zilei de ieri, numeroşi careieni au distribuit un mesaj prin care anunţau că un băiat în vârstă de 21 de ani, din Foieni, pe nume Tomas Stotz, a dispărut luni seară, de la discotecă. Băiatul a fost găsit azi dimineaţă de către poliţişti, în stare de inconştienţă, în incinta fostei filaturi de bumbac. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta s-ar fi urcat pe acoperişul fostei fabrici şi a căzut într-o hală după ce o porţiune de acoperiş a cedat sub greutatea sa.

disparut

„Dragi prieteni şi colegi de pe Facebook, azi s-a prezentat la sediul firmei Och & Paul Taxi o mamă foarte supărată, a apelat la ajutorul nostru deoarece fiul ei de 21 ani nu a ajuns acasă ieri seară după ce a merg cu prietenii la discotecă, pe băiat îl găsiţi pe Facebook ca şi Tomas Stotz şi este din Foieni! Va rog, dacă îl ştiţi sau l-aţi văzut, daţi comment! Vă rog fără comentarii inutile, doar cele care pot ajuta!”, se arăta într-un mesaj distribuit de către unul dintre taximetriştii de la firma respectivă.
Anunţul privind dispariţia tânărului a început să fie distribuit marţi seară de tot mai mulţi careieni, devenind viral. După cum era de aşteptat, au apărut tot felul de speculaţii, care mai de care mai ciudate, legate de soarta tânărului din Foieni.
Enigma a fost dezlegată azi dimineaţă. Tânărul a fost găsit în stare de inconştienţă de către poliţişti, în incinta fostei filaturi de bumbac din Carei. Potrivit unor surse judiciare, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, tânărul s-a urcat pe acoperişul fostei fabrici. Acesta a călcat pe un placaj sau pe o porţiune de tavan care a cedat sub greutatea sa. Tânărul, aflat încă în viaţă, a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale de urgenţă.