La finalul săptămânii trecute, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au desfăşurat activităţi pentru identificarea persoanelor date în urmărire sau pe numele cărora sunt emise mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, informează IPJ Satu Mare.

arestat
Astfel, în colaborare cu polițiștii Secției Rurale Beltiug, au pus în aplicare un mandat european de arestare, emis de autoritățile din Ungaria, pe numele unui bărbat, de 43 de ani, din comuna Socond. Pentru acesta, autoritățile judiciare maghiare au emis un mandat european de arestare pentru comiterea de infracțiuni pe teritoriul Ungariei.
Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.
Și în colaborare cu polițiștii din Ardud, a fost pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Astfel, a fost identificat un bărbat de 29 de ani din Bacău, cu reședința pe raza localității Mădăras. Acesta are de executat o pedeapsă de 2 ani detenţie pentru comiterea infracţiunii de furt.
Cel în cauză îşi va executa pedeapsa în penitenciar.