Tânăra şi talentata careiancă Karin Dragoş înregistrează succes după succes în Ungaria. După ce anul trecut a câştigat concursul de machiaj NYX Face Awards Hungary, organizat de cunoscuta firmă de cosmetice L’OREAL, iar recent a câştigat şi în cadrul Galei Glamour Women Of The Year 2017 în Ungaria, la categoria star social-media, Karin Dragoş este nominalizată în cadrul Galei Video Telekom din Ungaria.

karin dragos

Karin Dragoş a obţinut o nouă nominalizare în cadrul Galei Video Telekom Ungaria, de această dată la categoria „Lifestyle”. Pentru a câştiga acest premiu, Karin Dragoş are nevoie de susţinerea careienilor. Se poate vota accesând următorul link:
http://videosgala.hu/szavazas/
În cadrul galei anuale organizate de revista Glamour în Ungaria, Karin Dragoş a fost nominalizată la categoria star social- media. În această categorie, careianca Karin Dragoş a concurat cu alte patru tinere din Ungaria, obţinând în urmă cu două săptămâni titlul de starul social-media al anului.
Anul trecut, Karin Dragoş a câştigat concursul de machiaj NYX Face Awards Hungary, organizat de cunoscuta firmă de cosmetice L’OREAL. De asemenea, a participat în august 2016 la finala concursului NYX Face Awards, cel mai important concurs de de machiaj organizat la nivel internaţional. Competiţia, organizată de firma de cosmetice L’ Oreal, s-a defăşurat în Los Angeles, SUA.