Vila Karul și de Hotelul Central a fost prezentate azi, 8 aprilie 2017, reprezentanţilor mediului de afaceri şi ai administraţiei locale. O vilă și un hotel de trei stele amenajate în clădiri monumente arhitecturale, care au fost renovate conform planurilor originale din 1894. Cele două unități de cazare au fost înființate prin intermediul a două proiecte finanțate prin Programul Operațional Regional (POR) 2007-2013.

Patronii celor două unităţi de cazare, fraţii Kirner Tamas şi Kirner Tibor, au prezentat consilierilor locali şi oamenilor de afaceri modul în care s-au realizat investiţiile, respectiv serviciile pe care le oferă Vila Karul și Hotelul Central. Vila Karul dispune de o capacitate de cazare de 17 camere (32 de locuri), precum și de două săli de conferințe. Hotelul Central are o capacitate de cazare tot de 17 camere (34 de locuri), la parter funcționând un restaurant clasificat cu trei stele, cu o capacitate de 80 de locuri.
Primarul Eugen Kovacs i-a felicitat pe fraţii Kirner pentru investiţiile realizate, atât de necesare dezvoltării turismului pe plan local, în contextul în care municipiul Carei a devenit principalul centru turistic al judeţului Satu Mare.
În continuare, invitaţii au vizitat Vila Karul și de Hotelul Central, însoţiţi de patroni şi de personalul celor două unităţi de cazare. La final, oaspeţii au degustat delicioasele preparate culinare realizate de MasterCheful Sorin.