Consilierii locali careieni au aprobat în ședința ordinară de azi, 7 aprilie 2017, etapa a III-a a Marii Asfaltări. Potrivit documentației tehnico-economice, pentru asfaltarea a încă opt străzi este prevăzută suma de 2,577 milioane lei. De asemenea, consilierii locali au aprobat achiziția unui pachet de utilaje și accesorii în valoare de 1,788 milioane lei.

Consilierii locali au aprobat o nouă extindere a Marii Asfaltări, intitulată ”Modernizarea infrastructurii urbane prin asfaltări de carosabil și trotuare – etapa a III-a”. Vor fi asfaltate străzile: Desușeanu (260 m), Liviu Rebreanu (400 m), Gheorghe Lazăr – ramificați (200 m), Z. Bârsan (310 m), Odobescu (520 m), Câmpului (425 m), Livezilor (740 m), Pomilor – de la intersecția cu strada Hașdeu (140 m). Lungimea totală a tronsoanelor ce vor fi asfaltate este de 2,995 metri, iar suprafaț totală a acestora este de 11.980 metri pătrați. Valoarea totală a investiției, conform documentației aprobate, este de 2,577 milioane lei.
Tot în ședința de azi, consilierii locali au aprobat achiziționarea unui pachet de utilaje și accesorii, în vederea dotării Direcției Servicii Publice Locale din cadrul Primăriei Carei. Valoarea alocată investiției este de 1,788 milioane lei.
Tot în ședința de azi, consilierii locali au mai aprobat documentația de avizare a extinderii Școlii Gimnaziale Vasile Lucaciu cu un corp nou de clădire și modernizarea clădirii existente, schema de ajutor de minimis pentru stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă, decontarea chiriilor pentru locuințele de serviciu ale medicilor. Primarul Kovacs a anunțat formarea unui comitet de lucru în vederea realizării unui grup statuar reprezentându-i pe oamenii de cultură Ady Endre și Otilia Marchiș.