Poliția Carei solicită sprijinul populației în vederea identificării femeii care și-a omorât bebelușul și apoi i-a aruncat cadavrul într-un tomberon. Polițiștii efectuează verificări pe la cabinetele medicilor de familie din zona Careiului, la cabinetele de ginecologie din Carei și la Spitalul Municipal în vederea identificării mamei.

cadavru-tomberon

Pentru a o putea identifica mai rapid pe femeia care și-a ucis copilul nou-născut, polițiștii cer sprijinul populației. Purtătorii de uniformă iau în calcul și varianta ca femeia să nu fi apelat la medici pe durata sarcinii. Potrivit concluziilor medicilor legiști, aceasta nu ar fi fost la prima naștere. Tocmai din acest motiv, polițiștii careieni cer sprijinul populației. Cei care dețin informații despre femei care au fost gravide, dar nu mai au copilul, precum și orice alte informații care ar putea ajuta la rezolvarea cazului, sunt rugați să contacteze Poliția Municipiului Carei la numărul de telefon 0261/861.222.
Reamintim că în data 29 martie 2017, în jurul orei 9.00, un om al străzii, care căuta de mâncare într-un tomberon situat pe o stradă din cartierul Mihai Viteazul nr.2, în spatele supermarketului Kaufland, a găsit cadavrul unui nou-născut. Întrucât la fața locului a fost găsită și placenta mamei, lucru care dovedește că bebelușul a fost omorât după naștere, mama va fi acuzată de pruncucidere.