Sâmbătă, 25 martie 2017, de la ora 19.00 în sala Teatrului Municipal din Carei a avut loc lansarea albumului „Y:I” al lui Enyedi Zsolt, în organizarea Centrului Cultural Carei şi a Fundaţiei „Say Yes”, informează Direcţia de Cultură.


În deschidere, Bogdan Georgescu şi Enyedi Zsolt au prezentat detalii despre albumul „Y:I” şi despre modul în care se recomandă a fi ascultat acest material discografic unic.
Lansarea propriu-zisă a constat în proiecţia videocompoziţiei realizate de Marius Georgescu, completată de creaţia specială de muzică electronică a lui Enyedi Zsolt, care, prin contribuţia lui Bogáti-Bokor Ákos a dobândit un caracter audiofil accentuat. Publicul a a avut parte de o „ aventură sonică” inedită, de o experienţă incomparabilă, care, cu siguranţă, a avut un impact însemnat asupra acestuia.
La finalul proiecţiei, Enyedi Zsolt a răspuns cu amabilitate întrebărilor celor prezenţi, a oferit detalii despre concept şi modul de realizare a albumului, respectiv a materialului video şi a oferit autografe celor care au achiziţionat albumul.