SPECTATOR CAREIAN: Hai la TEATRU!

Miercuri, 22 martie, ora 19.00, comedia GUNOIERUL de Mimi Cornel Brănescu va fi prezentată de Teatrul ARARAT din Baia Mare. Câte lucruri interesante poţi afla despre o persoană pur şi simplu cotrobăind prin gunoiul său menajer?

teatru
Ce ai zice dacă mergând să arunci gunoiul să întâlneşti un individ, scormonitor de gunoaie, care să-ţi prezinte tot soiul de poveşti despre familia ta, poveşti care se transformă treptat în realitate.
Un «simplu» scormonitor de gunoaie îţi poate întoarce viaţa cu susul în jos.
Surprinzător pentru mulţi, gunoierul este ca un „detectiv” care, tot scormonind prin gunoaie, găseşte răspunsuri la multe întrebări (de multe ori chiar nepuse!), descoperă taine ţinute cu grijă „la mare secret“ de locuitorii unui cartier.
Un singur exemplu – cine se aşteaptă ca un vagabond, după ce studiază resturile menajere pe care le arunci la gunoi, să descopere că nevasta te înşeală? Sau cine să se gândească la faptul că, tot din „citirea” gunoiului, „detectivul” nostru îşi dă seama daca ai sau nu copii?…
Interpreţi: Claudiu Pintican, Diana Podăreanu, Liviu Topuzu şi Dan Cordea.
Regia: Claudiu Pintican (fondatorul Teatrului Ararat).
Intrarea : 20 Lei pentru adulţi, 10 Lei pentru elevi şi pensionari. Bilete se pot cumpăra anticipat la Centrul Cultural (zilnic 9.00 – 14.00) sau înaintea spectacolului la Teatru.
Miercuri, toate drumurile duc la … TEATRU!
………………………………………………………………………….
SPECTATOR CAREIAN *Cultura face diferenţa*
Pagina de Facebook „Spectator Careian” vă oferă informaţii la zi din viaţa culturală a urbei noastre.


Lasă un răspuns