Înfiinţată în urmă cu două luni, echipa de baschet BCM Carei a disputat azi, 19 martie 2017, primul meci pe teren propriu. Partida s-a desfăşurat în sala de sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu. Scorul partidei BCM Carei – Just 4 Fun Satu Mare a fost de 29 – 69.

Careienii au jucat spectaculos, însă faptul că echipa s-a înfiinţat abia în urmă cu două luni, iar jucătorii au avut doar câteva antrenamente împreună şi-a spus, din păcate, cuvântul. Cei de la Just 4 Fun Satu Mare au avut un joc mai legat, care le-a asigurat în cele din urmă victoria. Scorul final al partidei BCM Carei – Just 4 Fun Satu Mare a fost de 29 – 69.
Cu toate acestea, careienii au fost încurajaţi puternic de către fanii prezenţi în număr mare. Mai mult ca sigur că baschebaliştii careieni se vor obişnui în scurt timp să joace împreună şi vor obţine victoriile aşteptate de fani. Portalul Opinie de Carei le urează mult succes!
BCM Carei s-a înscris recent în Campionatul Judeţean de Baschet, în cadrul căreia evoluează cinci echipe, dintre care patru din Satu Mare și una din Carei.