Luni, începând cu ora 8.00, Careiul va avea din nou Fitness Club, pe strada Petofi Sandor, în locaţia în care, în urmă cu circa 20 de ani, s-a deschis prima sală de fitness din municipiul Carei.


Printre cei care au frecventat această sală se numără şi careianul Pete-Komaromy Gergo. Tocmai din acest motiv, acesta a avut iniţiativa de a redeschide sala, dar în condiţii mult îmbunătăţite. Noul Fitness Club al careienilor este o locaţie exclusivistă, care se adresează în aceeaşi măsură atât femeilor cât şi bărbaţilor. Ca şi facilităţi suplimentare, clubul este dotat cu o saună, o cafenea, o sală de aerobic, în care au loc deja antrenamente de zumba, kangoo jumps, respectiv step aerobic, iar în curând va avea şi un solar de bronzat.
Imobilul în care funcţionează Fitness Clubul a fost renovat, fiind în curs lucrări de extindere a acestuia. La etaj, pe lângă altele, se pot închiria trei spaţii pentru birouri.
Politica noului Fitness Club este axată pe satisfacţia clientului. Clienţi vor beneficia tot timpul de asistenţa unor specialişti în domeniul fitness, care îi vor consilia permanent. De exemplu, vor putea obţine sfaturi în domeniul nutriţiei sănătoase. În acelaşi timp, clienţii vor avea posibilitatea să fie asistaţi de atrenori personali.
Fitness Clubul vrea să devină o un loc special, în care clienţii vor putea scăpa de stresul cotidian într-o atmosferă relaxantă, cu muzică în surdină.
Luni va avea loc Ziua Porţilor Deschise. Sunt aşteptaţi toţi careienii interesaţi. Careiencele care încheie abonamente în prima săptămână de funcţionare vor beneficia de un abonament în plus pentru un însoţitor.
Abonamentul include şi sauna. Aceasta este disponibilă luni, miercuri şi vineri după-amiază. În celelalte perioade, sauna costă 10 lei. De altfel, cabina de saună este unică, funcţionând pe curent electric, care permite asigurarea unei temperaturi mai ridicate şi constante, de până la 90-100 grade Celsius.
Preţul unui abonament întreg este de 90 de lei, iar cel dintre orele 8.00 – 15.00 este de 55 de lei. Fitness Clubul funcţionează de luni până sâmbătă, între orele 8.00 – 22.00.