În cursul zilei de ieri, 16 martie 2017, poliţiştii rutieri sătmăreni au întocmit trei dosare penale pentru conducerea pe drumurile publice sub influența alcoolului, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

etilotes1

În data de 16.03.2017, în jurul orei 09.20, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare, au identificat un sătmărean de 32 de ani, care conducea pe strada Magnoliei din Satu Mare un autoturism, având o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului Rutier au identificat pe strada Careiului din Satu Mare, un sătmărean de 35 de ani care conducea autoturismul, având o concentratie de 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Polițiștii Serviciului Rutier au identificat ieri, pe strada Brașov din Satu Mare, un sătmărean, în vârstă de 47 de ani, care conducea autoturismul, având o concentratie de 0,70 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Tot ieri, pentru abaterile constatate în trafic au fost aplicate 161 sancţiuni contravenţionale în valoare de 29.430 lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce 3 permise de conducere și au ridicat un certificat de înmatriculare.