Careianul Eduard Santha a lansat varianta live a piesei ”Wild child”, piesă cu care s-a calificat în finala Eurovision România. Careienii au ocazia să îl susțină și să îi acorde voturile lor duminică, în marea finală a Selecției Naționale Eurovision Song Contest 2017.

eduard-santha-3-950x627

”Pentru ca se apropie marea finala a Selectiei Nationale Eurovision Song Contest 2017, am decis, impreuna cu prietenii mei, sa interpretam piesa mea din concurs Wild Child, sincer si fara productie. Va prezint varianta live in studio @ HaHaHa Production! Imi doresc mult sa ajunga mesajul la voi si apoi, daca poftiti, imi acordati un vot de incredere Duminica, in marea finala! Va pup si va respect!”, a scris careianul Eduard Santha pe pagina sa de Facebook.

Varianta live a piesei Wild Child:

„Coplesit de evenimentele cutremuratoare din ultimii ani, am decis sa schimb lumea! Singura posibilitate sa fac asta e prin muzica dar nu pot sa o fac singur! Am compus Wild Child, un manifest, o dorinta arzatoare de a fi mai buni! Doar impreuna reusim! Wild child e o instigare, un strigat interior, un indemn la curaj! Acea voce interioara care-ti ofera mereu speranta si credinta pierduta ce intareste dorinta de a schimba lumea! Vreau să deschidem ochii! Să vedem că nu suntem singuri si avem mereu pe cineva care crede în noi și în acel moment, cu o putere aproape sălbatică devenim stăpânii propriei existente”, a mai arătat Eduard Santha.