În data de 13.02.2017, la ora 10,35 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş”al Judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui incendiu la o casă situată pe raza localității Pomi, existând probabilitatea ca în interiorul locuinței să se afle o persoană surprinsă de incendiu, informează ISU Satu Mare.


La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD cu medic.
La momentul sosirii la adresa menționată, incendiul se manifesta la acoperiș și două camere. Concomitent cu stingerea incendiului, un echipaj a început căutarea posibilelor victime, descoperind, din nefericire, trupul carbonizat al unei fetițe în vârstă de un an.
Cauza probabilă a incendiului a fost jarul cazut pe materialele combustibile aflate în apropierea sobei folosită pentru încălzire.
Până la sosirea serviciilor profesioniste, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Pomi a încercat localizarea incendiului, reușind să oprească propagarea acestuia la una din fațadele imobilului.