Sportivii Ruje Antonio, Medvei Edvin, Knecht Patrik, Tempfli Előd, Sepler Márk, Potroviţă Sergiu, Simonka Rájmond de la C. S Sakura Carei, însoţiţi de antrenorii Gheorghe Dărăban şi Engber Ingrid, au luat parte la un stagiu de pregătire organizat la Felix, în perioada 9-19 februarie 2017. Evenimentul a fost organizat de către Sensei Florin Crișan, preşedintele clubului CSC Karate.


Sportivii careieni s-au antrenat cu Shihan Liviu Bunda la kata şi cu Shihan Junior Lefevre la kumite. Aceşti maeştri sunt renumiți în lumea karate-ului. Livius Bunda a coordonat mai multe loturi naţionale (Slovacia, Serbia, fosta Iugoslavia), iar Shihan Lefevre a fost invitat să ţină un stagiu de pregătire în Japonia, tara unde a luat naştere karate-ul.
Sportivii de la C.S. Sakura Carei au participat zilnic la trei antrenamente, acumulând foarte multe informații noi, care le vor fi de folos la Campionatul Național SKDUN, ce va avea loc în perioada 4-5 februarie 2017 la București. Între antrenamente, cei care au dorit s-au putut relaxa în piscina hotelului Poeniţa din Băile Felix, iar în ultima seară, ca rasplată, au luat parte la Sayonara Party, unde toți sportivii participanţi la stagiu s-au distrat împreună cu antrenorii lor. Acest stagiu a fost benefic şi pentru antrenori, maeştri Bunda şi Lefevre susţinând şi un curs despre metodica antrenamentelor. La acest stagiu, care s-a organizat al cincilea an consecutiv, au luat parte 350 de sportivi şi antrenori de la 36 de cluburi din diferite zone ale ţării, se arată în comunicatul de presă transmis portalului Opinie de Carei, semnat de antrenorul Engber Ingrid.