FLORIN PIERSIC junior în spectacolul „O mie de motive”, regia Horia Suru.

piersic-jr
Piesa lui Duncan MacMillan este un text superb, un poem de iubire naiv și sensibil, un excelent balans între tristețe și bucurie, speranță și deznădejde, umor și seriozitate.
O poveste cu un copil care începe să alcătuiască o listă cu toate lucrurile pentru care mama lui ar trebui să-și redescopere pofta și bucuria de a trăi . Un băiețel de șapte ani este în drum spre spital împreună cu tatăl său. Mama lui a încercat să-și facă singură rău. Nu mai vrea să trăiască nici pentru el, nici pentru soțul ei, pentru nimeni. Copilăria, adolescența și maturitatea lui rămân veșnic marcate de multiplele tentative de suicid ale mamei.
FLORIN PIERSIC jr. – copilul – adolescentul – adultul – entertainer-ul – povestitorul. Formula de one-man show capătă aici un sens mai larg. Acest spectacol nu poate exista fără spectatori, fără disponibilitatea lor de a spune povestea împreună cu actorul .
Interpretarea lui FLORIN PIERSIC jr. marcată de multă căldură şi sinceritate convinge orice spectator să i se alăture și să descopere împreună „o mie de motive” pentru care viața asta merită trăită.
Carisma lui FLORIN PIERSIC jr. alungă teama și reticența spectatorilor și deodată vezi oameni deschiși să devină personaje, să joace situații, să iasă pentru câteva minute din anonimat și să-și asume riscul de a fi în lumina reflectoarelor.
Dacă faci din fericire un scop în sine, s-ar putea să te alegi cu opusul. Mai important e să găsești acele lucruri mărunte care îți aduc aminte că viața merită trăită, așa cum e ea … (după Yorick.ro)
FLORIN PIERSIC junior (n.1968) este un cunoscut actor , regizor , scenarist. Părinţii lui sunt actorii Florin Piersic şi Tatiana Iekel.
Aşchia nu sare departe de trunchi!
………………………………………………………………………….
SPECTATOR CAREIAN *Cultura face diferenţa*
Pagina de Facebook „Spectator Careian” vă oferă informaţii la zi din viaţa culturală a urbei noastre.