A treia seară de proteste la Carei: 60 de persoane în faţa monumentului

Circa 60 de persoane au răspuns apelului lansat de careianul Marius Bucureştean, participând la cea de-a treia seară proteste organizate împotriva modificării Codului Penal de către Guvern prin Ordonanţă de Urgenţă în faţa Monumentului Ostaşului Român din centrul municipiului Carei.

Update: Premierul Sorin Grindeanu a precizat sâmbătă seara că duminică Guvernul se va reuni într-o şedinţă de urgenţă pentru abrogarea OUG 13. Florin Iordache şi Ministerul Justiţiei îşi asumă răspunderea pentru ce s-a întâmplat legat de scandalul privind OUG 13, a anunţat sâmbătă seara premierul Sorin Grindeanu, arătând că a existat o proastă comunicare.

În această seară, protestatarii au renunţat la pancarte. În schimb, au fost mai puternic dotaţi cu vuvuzele. Au răsunat acordurile Imnului României, precum şi ale unor melodii aparţinând trupei BUG Maffia. De asemenea, a fost difuzată o parte din conferinţa de presă a ministrului Justiţiei, Florin Iordache, rămasă celebră pentru repetarea obsesivă a cuvintelor „altă întrebare”. De-a lungul protestului nu s-a înregistrat niciun incident deosebit.


Lasă un răspuns