O persoană neidentificată a dat dovadă de o cruzime fără margini, abandonând în câmp un biet cățeluș într-un sac de rafie pe care i l-a legat în jurul gâtului. Datorită frigului și aflat în imposibilitate de deplasare, șansele de supraviețuire a cățelului erau aproape nule. Spre norocul său, a fost găsit de doi tineri, care au sesizat imediat Asociație Puffi.

”Acest frumos cățelus a avut totuși mare noroc! Tânăra familie Fastus Iozef și Andrea, plimbându-se în acestă seară (duminică, 29 ianuarie 2017 – n.r.) pe lângă Viile Vechi, (drumul dinspre Peco spre vii), înainte de a intra în vie în dreapta, strada care duce în câmp, a găsit acest cățel băgat într-un sac de rafie și legat la gât. Bietul cățel lătra de frig, de frică, de foame, de panică, îi era imposibil să se salveze singur, fără ajutorul omului. Acești minunați tineri m-au contactat, am plecat la fața locului. Mai întâi i-am dat cățelului mancare, apoi apă, era aproape înghețat, iar pe urmă i-am tăiat sacul. Cu toate că a fost eliberat din sac, bietul cățel nu a avut puterea să se miște, era înghețat de frig”, a scris pe pagina de Facebook a Asociației Puffi președintele asociației de protecție a animalelor, Maria Ardelean.
”Oare cum poate fi numit individul sau inidivizii care au săvârșit acesta fapta? Oare Divinitatea n-ar trebui să-l răsplătească? Sigur își va primi răsplata pe care o merită. Un monstru cu chip de om, un jeg, o lepădătură a acestei societăți!”, a adăugat președintele Maria Ardelean.
Portalul Opinie de Carei lansează un apel către locuitorii municipiului Carei a de contribui la identificarea individului care a abandonat cățelul în câmp, nelăsându-i practic nicio șansă de supraviețuire. Cei care deține informații în acest sens sunt rugați să contacteze pe Facebook portalul Opinie de Carei sau Asociația Puffi Carei.