Campania de strângere de fonduri pentru micuțul Dominik a ajuns la final în data de 31 decembrie 2016. Au fost necesare trei luni și trei zile pentru a obține suma necesară operației, respectiv 6,3 milioane de forinți, se arată pe pagina de Facebook a Asociației Împreună Egymásért (ASIEE).

dominik

Din suma de 6,3 milioane de forinți, 900.000 de forinți au fost virați de o fundație din Ungaria. Suma de 80.000 de lei a obținută prin intermediul fundației ASIEE.
Campania a fost începută în 28 septembrie, când a fost postat primul apel umanitar pentru ajutorarea micuțului Dominik. Atât careienii cât și sătmărenii au fost impresionați de drama copilului, donând sume generoase de bani pentru a-l ajuta. Câteva asociații din județul Satu Mare au organizat evenimente caritative pentru Dominik, care s-au bucurat de un real succes.
În plus, mai multe firme şi sute de persoane private au donat diverse sume de bani pentru micuțul Dominik. Asociația Împreună Egymásért mulțumește tuturor celor care s-au implicat în această campanie caritativă.
Al doilea băieţel al familiei Tasi, Dominik, s-a născut cu o boală rară, denumită atrezie esofagiană. Primele două luni după naştere a stat la un spital din Cluj, unde a suferit cinci intervenţii chirurgicale. Apoi a fost supus unei noi operații în Debrecen. Cu banii strânși în această campanie caritabilă va fi plătită o nouă intervenție chirurgicală, care îi va reda șansa la o viață normală.