Primarul Eugen Kovacs și directorul firmei Drum Construct SRL Pericei, Szoboszlai Attila, au semnat astăzi, 29 decembrie 2016, contractul de execuție pentru Marea Asfaltare, se arată într-un anunț postat pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.

kovacs-asfaltare

”Este o investiție foarte importantă pentru Carei. Niciodată în acest municipiu nu s-au asfaltat atâtea străzi în decursul unui singur an. Firma Drum Construct SRL va asfalta 80 de străzi începând din primăvara anului viitor”, a declarat primarul Eugen Kovacs.
”Pentru noi este o plăcere să lucrăm din nou în municipiul Carei. Am avut o relație foarte bună cu administrația locală și la asfaltarea precedentă. Sunt convins că vom avea aceeași relație și la actualele lucrări”, a declarat directorul firmei Drum Construct SRL Pericei, Szoboszlai Attila.
Firma Drum Construct SRL Pericei a câștigat lucrările de asfaltare de pe toate cele patru loturi de străzi și trotuare cuprinse în licitația organizată de administrația locală careiană. Valoarea totală la care au fost adjudecate lucrările cuprinse în Marea Asfaltare de către firma Drum Construct SRL este de 8,922 milioane lei, fără TVA.
În cadrul Marii Asfaltări, vor fi asfaltaţi 31,889 km de străzi şi 44.200 mp de trotuare din Carei și din satul aparținător Ianculești. Lucrările vor fi demarate în primăvara anului 2017.