Niciunul dintre ofertanți nu a depus contestație la licitația organizată de către Primăria Carei pentru Marea Asfaltare. Termenul de depunere a contestațiilor a expirat marți, 27 decembrie 2016, se arată într-un anunț postat pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.

asfaltare
Astfel, firma Drum Construct SRL Pericei a fost desemnată câștigătoarea licitației, a declarat city managerul Beko Tamas. Semnarea contractului de execuție va avea loc în cursul zilei de mâine, 29 decembrie 2016, la sediul Primăriei Carei.
Firma Drum Construct SRL Pericei a câștigat lucrările de asfaltare de pe toate cele patru loturi de străzi și trotuare cuprinse în licitația organizată de administrația locală careiană. Valoarea totală la care au fost adudecate lucrările cuprinse în Marea Asfaltare de către firma Drum Construct SRL este de 8,922 milioane lei, fără TVA. Primăria Carei a prevăzut pentru Marea Asfaltare suma de 17,974 milioane lei, fără TVA. În urma licitației organizate, a rezultat o economie de 9,05 milioane lei.
Lucrările de asfaltare vor fi demarate în primăvară.