Careianul Aurel Popp are nevoie de sprijin pentru a realiza o acțiune caritabilă. Mai precis, Aurel Popp dorește să deschidă o expoziție cu desenele pe care le-a realizat în decursul unui an, iar banii colectați din vânzarea lucrărilor să îi doneze familiilor nevoiașe din municipiul nostru. Însă pentru a-și pune în practică ideea, Aurel Popp are nevoie de puțin sprijin. Mai precis are nevoie de rame, fie ele și vechi, pentru desenele realizate.

aurel

”Anul trecut am făcut un challenge de a desena un desen în fiecare zi și așa m-am ales cu 365 de desene. Aș dori să fac o expoziție în primăvară și apoi să donez banii familiilor nevoiașe din oraș. Însă pentru a putea prezenta colecția de tablouri mai întâi am nevoie de 365 de rame de tablou, chiar și folosite. Sper să obțin sprijin din partea careienilor pentru a putea să deschid acea expoziție caritabilă în primăvară”, a declarat Aurel Popp.

Acesta a încercat să popularizeze viitoarea expoziție cu scop caritabil pe Facebook. ”Donează o ramă de tablou și ajută o familie… expoziție cu scop caritabil… ajută oamenii care trăiesc mai greu decât tine… un gest minor pentru o faptă mare”, scrie Aurel Popp pe pagina de Facebook dedicată viitoarei sale expoziții. Apelul său a avut ecou, câțiva careieni donând deja mai multe rame.

”Sunt un hobby painter. Desenez din plăcere. Am făcut desenele de la spital, de la secția de copiii. Tot ca și donație. Am mai desenat la unele grădinițe din Carei. Am decorat foarte multe camere de copiii. De asemenea, am pictat pe pantofi, pe mașini și pe orice suprafață”, a adăugat careianul Aurel Popp.