Două accidente cu urmări grave s-au produs ieri pe raza județului nostru, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare. Unul dintre ele s-a înregistrat în apropierea localităţii Decebal, iar cel de-al doilea în localitatea Dorolţ.

ambulanta-accident
Primul accident s-a petrecut la ora 17:10, pe DN 19, în afara localității Decebal, când un conducător auto, în vârstă de 49 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul proprietate privată, a pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat, în vârstă de 32 ani, din Satu Mare.
În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto care a provocat accidentul și a unei pasagere de 78 de ani, aflată în același autoturism. Niciunul dintre conducătorii auto nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.
Cel de-al doilea eveniment rutier a avut loc în jurul orei 18.00, pe DN 19A , când un conducător auto de 39 ani, din județul Suceava, conducând o autoutilitară în localitatea Dorolț, județul Satu Mare a accidentat grav un bărbat de 50 de ani din Dorolț, care în calitate de pieton s-a angajat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis și fără să se asigure. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În ambele cazuri cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.