Pompierii militari sătmăreni, la fel ca mulţi oameni de bine, au desfăşurat la nivelul judeţului o serie de acţiuni menite a oferi sprijin celor pentru care fiecare clipă e o luptă pentru supravieţuire, se arată într-un comunicat de presă al ISU Someș Satu Mare.


Personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare s-a mobilizat în această perioadă într-o altfel de misiune de salvare, dăruind cadouri unor copii provenind din familii cu o situaţie financiară precară.
Darurile constând în dulciuri, jocuri instructiv-educative specifice vârstei, precum şi alte obiecte necesare pentru buna desfăşurare a procesului educativ au fost donate atât din partea Fundaţiei “Turnul Pompierilor”, cât şi prin contribuţia benevolă a lucrătorilor I.S.U.
Cadourile salvatorilor au ajuns la, peste 60 de copii şi părinţii acestora, aceştia fiind astfel ajutaţi să simtă bucuria praznicului Naşterii Domnului şi să păşească în Noul An cu credinţa că nu sunt singuri şi cu speranţă de mai bine.