În pofida panicii generale din presa extrem de locală, primii colindători au apărut totuși azi la Primăria Carei. În jurul amiezii, au ajuns să vestească nașterea Mântuitorului Isus Hristos ”buburuzele” din grupa mijlocie de la Grădinița cu Program Prelungit Nr.3, însoțite de educatoarele Pușcaș Hajnal Eva și Floarea Roman Adela, alături de câțiva părinți.

Tot azi, au fost cu colindul la Primăria Carei și elevii clasei a IX-a Arhitectură din cadrul Liceului de Artă Aurel Popp din Satu Mare. Elevii au fost primiți de primarul Eugen Kovacs, care le-a prezentat istoria clădirii în care funcționează în prezent Primăria Carei, precum și informații legate de trecutul castelului Karolyi și de proiectul de reabilitare a acestuia.
De asemenea, două grupuri de copii de la Centrul Social și de la Centrul Violeta au fost primite de Moș Crăciunul Primăriei Carei. Micuții au interpretat o scenetă și au colindat apoi în română și maghiară. La final, fiecare dintre ei a primit câte cadoul pe care l-a cerut Moșulu